AIVAN HIRVEÄ KUVA. Mutta antakaa anteeksi! Unohdin meinaan nälissäni koko kuvanoton ja piti sitten rääppeistä yrittää jotain saada aikaiseksi. Mutta enivei, hyvää oli. Ohje on varmaan Maku-lehdestä.

 

4 viipaletta paahtoleipää (käytin Fazerin ruispaahtoa)

3 rkl pestoa (ainakin)

1 ½ dl juustoraastetta (käytin kevyttä Polaria) 

500-600g kirjolohifilettä

½ tl mustapippuria

Leikkaa leivät pieniksi kuutioiksi. Sekoita keskenään leipäkuutiot, pesto ja juustoraaste. Nosta lohifilee uunivuokaan, ripottele pintaan mustapippuria. levitä pesto-leipäseos tasaisesti kalan päälle. Kypsennä 175 asteisen uunin keskitasolla 30-40 minuuttia. Tarjoa lohen kanssa perunoita ja saalaattia