Peräänkuulutin tuolla aiemmin kalaruokaohjeita ja Sinin vinkki kuhasta ja tuorejuustosta jäi päällimmäisenä mieleeni. Tosin en tehnyt rullia, koska fileet olivat kohmeisia. En myöskään käyttänyt kermaa, koska halusin kokeilla ihan vaan tuorejuustolla. Mielestäni tuli oikein hyvää, kiitos vaan vinkistä! Söimme tällä kertaa uunissa paistetun perunalaatikon kera, mutta muusi kävisi paremmin. Söin loput seuraavana päivänä töissä eväänä sekoitettuna Värikkäisiin kasviksiin (pakaste) ja se oli oikeastaan kaikkein paras yhdistelmä! Teen toistekkin!
Ainesuhteita en valitettavasti osaa sanoa tarkkaan, mutta tässä vähän osviittaa mitä minulla oli:
2 kuhafilettä (yhteensä noin 350 g)
suolaa, valkopippuria
100 g Keiju kasvisrasvatuorejuustoa ruohosipuli 14 %
1 sipuli silppuna
15 cm purjoa silppuna
Mausta fileet suolalla ja pippurilla. Laita toinen fileistä öljyllä sipaistuun uunivuokaan ja voitele tuorejuustolla. Läjäytä toinen file päälle. Ripota sipuli ja purjosilppu kalojen päälle ja viimeiseksi tuorejuustonokareita. Paista 200 asteessa 20-30 minuuttia.
Kommentit