Nyt kun löysin täysjyväkuskusia (Katariinalle kiitos vinkistä!), niin sitä tulee tehtyä varmasti useammin. Tulee niin nopsasti. Tein tällaisen suomalaisen makkara kuskusin... Lautaset olivat lapsillakin tyhjät alta aikayksikön. Makkaraa oli meinaan suhteessa vähän liikaa =)

515291.jpg

2 rkl  öljyä

n. 15 cm  purjoa

1 oranssi paprika

puolikas kesäkurpitsa

2 tomaattia

2,5 dl  vettä

1 lihaliemikuutio

2,5 dl  täysjyvä kuskusia

ripaus suolaa, pippuria

2 rkl  ketsuppia

tuoretta persiljaa reilusti

1 kevytlenkki (vähempikin riittää!)

Pese ja kuutioi kasvikset. Kuullota niitä öljytilkassa hetkinen. Lisää vesi ja liemikuutio. Liemikuution liuettua lisää kuskus. Nosta pois liedeltä ja jätä hetkeksi hautumaan kannen alle. Ruskista makkarapalat. Mausta kuskus. Sekoita makkarat kuskusiin tai tarjoa erikseen.