Tämä on tämänhetkinen herkkuni numero 1, ehdottomasti! En ole aiemmin osannut käyttää pakaste wokkivihanneksia, mutta nyt olen hullaantunut niihin aivan täysin. Aivan ihanaa, syön näitä, rieskalla ja ilman, useita kertoja viikossa.

1033306.jpg

Yhteen wrappiin tarvitaan.

1 kpl  Fazerin täysjyvä rieskoja (mikä ihme niiden nimi olikaan....?)

1 tl  öljyä

n. 200-250 g pakastewokkivihanneksia (minulla tässä ranskalaiset kasvikset)

Apetina 3 % fetaa pari ruokalusikallista

pieni pala tai muutama viipale saunapalvikinkkua suikaloituna

pippuria, yrttisuolaa, oreganoa

Kuumenna öljy paistinpannussa, kippaa wokkivihannekset pannulle. Paistele niitä noin 7 minuuttia. Lisää pannulle feta ja kinkkusuikulat ja anna kuumentua. Mausta hyvin ja kippaa rieskalle. Nami nami nami.