Meidän lapset rakastavat ketsuppia. Olen jo vuosia sitten kehittänyt tämän ketsuppisoosin, joka on kyllä meistä vanhemmistakin tosi hyvää. Ja uskomattoman helppoa!

400992.jpg

Lihapullat teen tähän AINA sipulikeittoaineksista, maku sopii todella hyvin yhteen kastikkeen kanssa, nimenomaan vielä kermaviiliin tehtynä. Lihapullat täytyy myös paistaa paistinpannulla, tai siis ruskistaa ja sitten kellauttaa kastikkeeseen kypsymään loppuun.

Eli kun jauhelihataikina on valmis ja olet ryhtymässä ruskistuspuuhiin, tursuta paistokasarin pohja täyteen ketsuppia (Felix on se ainoa oikea...). Lisää vettä sen verran, että ohenee, mutta jää kuitenkin kastikemaiseksi. Kuumenna. Kun ruskistat pullia, humpsauta ne sitä mukaa ketsuppisoosiin kypsymään.

Lisänä tarjotaan ehdottomasti pottumuusia, joka tehdään ihan tavallisesti, paitsi heitetään mukaan pussillinen pakastekasviksia. Jotenkin nämä kolme makua, sipulikeittolihapullat, ketsuppikastike ja pakastekasvis-pottumuusi, kuuluvat yhteen.

Tämä on ehdottomia ykkösruokia perheessämme!!