Tähän oli ohje Me-lehdessä. Onnistuin kadottamaan lehden, mutta onneksi Vilijaana oli tehnyt tätä. Itse pilkoin sekaan vielä lanttua, pidän kovasti uunissa hautuneesta lantusta. Ohje alla niinkuin sen tein. Kuva on kauhea, kastiketta näyttää olevan joka paikassa...

Meillä on muuten poika influenssassa. Kuumetta 39 kolmatta päivää. Saa nähdä kuinka muiden käy!

441531.jpg

600-700 g  possun ulkofilettä

2 sipulia

3 porkkanaa

yhden porkkanan verran lanttua

2 tl  suolaa

kokonaisia maustepippureita

1 pkt  Koskenlaskija perinteistä

5 dl  vettä

Paloittele ulkofilee suikaleiksi tai kuutioiksi. Ruskista nopeasti kuumalla pannulla pienessä rasvatilkassa. Lisää pannulle kuutioidut kasvikset hetkeksi lämpiämään. Lisää suola. Kippaa liha-kasvisseos uunivuokaan. Kaada vesi pannulle kuumenemaan, paloittele juusto joukkoon. Sekoittele. Kun neste kiehuu, kaada se varovaisesti uunivuokaan (ei haittaa vaikka juusto ei olisi ihan kokonaan sulanut). Hauduta uunissa 175 asteessa puolisentoista tuntia. Lisäksi keitettyjä perunoita ja salaattia.