Koska salamikastiketta jäi (ja salamia kun ei oikein voi pakastaa) niin teinpä siitä vaihtelun vuoksi pizzan. Vähän tonnikalaa ja juustoa lisäksi, niin oli ihan eri makuinen ruoka kuin eilen. (Itse asiassa mieheni teki tämän pienellä ohjeistuksella, tänään oli nimittäin koulupäivä, jonne äitikin sai tulla mukaan).

181661.jpg

Pizzapohja:

3,5 dl  rouheisia sämpyläjauhoja

1 tl  leivinjauhetta

0,5 tl  suolaa

1,5 dl  maitoa

2 rkl  öljyä

Sekoita kuivat aineet ja lisää maito sekä öljy. Älä vaivaa. (Jos ehdit, anna tekeytyä jääkaapissa vartti, jos et ehdi, niin ei se mitään!) Kaulitse tai taputtele, vähän hintsusti taikinaa on pellilliseen, mutta aika hyvin riittää.

Sitten vaan ne täytteet, eli tässä tapauksessa yli jäänyt salamikastike, tonnikala ja juustoraaste päälle ja uuniin 225. Paista kypsäksi. (Mieheni paistoi 200 enkä tiedä kuinka kauan, mutta hyvää oli!)