Tonnikalakastike on helppoa, hyvää ja aika terveellistäkin, kun ei intoile kerman kanssa. Lisäksi sitä voi muunnella tosi helposti erilaisilla kasviksilla. Parasta siinä kuitenkin minun mielestäni on se, että tähteeksi jääneestä kastikkeesta tulee seuraavan päivän ihan erilainen ruoka, eli tosi maistuva pizza.
1 iso sipuli
1 tl vähärasvaista Oivariinia
500 g paseerattua tomaattia
1 tl valkosipulijauhetta
1,5 tl suolaa
pippurisekoitusta
2 prk tonnikalaa vedessä
2 dl kevyttä kasvisrasvasekoitetta (tai kevyttä tuorejuustoa)
1 pss herne-maissi-porkkanaa
1 prk ananaspaloja
1 rkl baasilikaa
Kuullota sipulia Oivariinissa. Lisää paseerattu tomaatti, kasvisrasvasekoite ja mausteet. Kuumenna. Lisää tonnikalat ja pakastekasvikset, kuumenna jälleen ja keitä muutama minuutti. Lisää viimeiseksi ananaspalat ja anna lämmetä. Tarjolla tällä kertaa linguini-pastan kera.
Kommentit