Tein tällä kertaa kyljykset hitaasti hauduttamalla uunissa. Tuli hyvää. Kyljyksiä olisi vaan pitänyt olla tuplasti, haudutuslientä jäi kastikkeeksi vielä pariin kertaan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 548155.jpg

Porsaan kyljyksiä (minulla oli 5, mutta tähän nestemäärään menisi 10, minulla oli marinoituja, mutta marinoimattomat käyvät yhtä hyvin)

2 isoa sipulia

Isohko pala lanttua

Pala juuriselleriä

2 porkkanaa

1 litra vettä

1 lihaliemikuutio

2 tl  suolaa

2 laakerinlehteä

Maustepippureita

Pilko kasvikset suurehkoiksi palasiksi. Kuumenna vesi ja liuota siihen liemikuutio, lisää myös mausteet. Ruskista kyljykset paistinpannulla ja siirrä ne uunivuokaan. Lisää vuokaan kasvikset ja kaada liemi päälle. Kypsennä 150-175 asteisessa uunissa tunnin verran. Tarjoa lisänä keitettyjä perunoita ja salaattia.