Silakkalaatikko - tuo Anjan ennakkoluulojen kuningas. Ja voi että siitä tuli hyvää!! Olen yrittänyt välttää pekonia, joten tähänkin laitoin pekoni-purjo tuorejuustoa. Tätä tullaan tekemään meillä usein. Kuva on otettu mieheni evääksi jääneestä annoksesta.

1182925.jpg

500 g  perunasipulisekoitusta

500 g  kasvissuikaleita (myös pakastimesta)

300 g  silakkafileitä

n. 3 tl  suolaa

kuivattua tilliä

3 kananmunaa

1 rasia (200 g)  pekoni-purjo tuorejuustoa

3 dl  maitoa

Ota pakasteet mielellään jääkaappiin pehmenemään ajoissa. Saksi silakkafileet pieniksi paloiksi. Sekoita ne, sekä pakastesuikaleet ja suola keskenään hyvin. Sekoita tuorejuusto kananmunien ja maidon kanssa. Kaada kala-kasvissekoituksen päälle. Kypsennä 175 asteessa 1 - 1,5 h.