Tämä on Valion ohje.
8 kpl |
Hyvää kalaruokaa kohtuu pienellä vaivalla.
täysjyvätortilloja |
Täyte | |
1 pussi (200 g) | pakastesipulikuutioita tai 1 iso sipuli |
2 rkl | Oivariinia |
1 pussi (180 g) | suikalejuureksia |
2 tlk | tonnikalaa vedessä |
1 tl | suolaa |
1 tl | pippurisekoitusta |
2 - 3 rkl | makeaa, mietoa chilikastiketta, laitoin ketsuppia =) |
1 tlk (400 g) | tomaattimurskaa |
1 prk (3,3 dl) | Valio täyteläistä ruokaa 2% |
1 dl | persiljaa |
1 pussi (150 g) | Valio Polar 15 % raastetta |
Kuullota sipulit Oivariinissa paistokasarissa. Lisää suikalejuurekset. Paista n. 3 min. Lisää valutettu tonnikala. Mausta. Lisää tomaattimurska ja Valio täyteläinen ruoka 2%. Anna kiehua hetken. Nosta kasari levyltä. Lisää hienonnettu persilja ja puolet juustoraasteesta. Lusikoi tilavan, vähintään 2,5 litran vetoisen uunivuoan pohjalle hiukan täytettä. Lisää sen päälle vuoroin tortilloja ja täytettä. Ripota pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 - 15 min. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit