2165279.jpg

Tämä on Valion ohje.

 

8 kpl

Hyvää kalaruokaa kohtuu pienellä vaivalla. 

 

täysjyvätortilloja


Täyte
1 pussi (200 g)  pakastesipulikuutioita tai 1 iso sipuli
2 rkl   Oivariinia
1 pussi (180 g)  suikalejuureksia
2 tlk  tonnikalaa vedessä
1 tl   suolaa
1 tl   pippurisekoitusta
2 - 3 rkl   makeaa, mietoa chilikastiketta, laitoin ketsuppia =) 
1 tlk (400 g)  tomaattimurskaa
1 prk (3,3 dl)  Valio täyteläistä ruokaa 2%
1 dl   persiljaa
1 pussi (150 g)  Valio Polar 15 % raastetta

Kuullota sipulit Oivariinissa paistokasarissa. Lisää suikalejuurekset. Paista n. 3 min. Lisää valutettu tonnikala. Mausta. Lisää tomaattimurska ja Valio täyteläinen ruoka 2%. Anna kiehua hetken. Nosta kasari levyltä. Lisää hienonnettu persilja ja puolet juustoraasteesta. Lusikoi tilavan, vähintään 2,5 litran vetoisen uunivuoan pohjalle hiukan täytettä. Lisää sen päälle vuoroin tortilloja ja täytettä. Ripota pinnalle loppu juustoraaste. Paista 225 asteessa 10 - 15 min. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.