Osallistuin Mihannan jouluystävä-lahjarinkiin. Arpaonni suosi minua, sain jouluystäväkseni koko idean äidin Mihannan. Kun avasin pakettia, melko pian arvasin keneltä paketti on, mutta en olisi mitenkään arvannut kuinka hyvin minut voidaan blogini perusteella jo tuntea! Mihanna oli todella tehnyt lahjan ajatuksella ja juuri minulle. En osaa oikein sanoin kuvailla tunteitani, voin vain todeta, että Mihannaa parempaa ystävää saa varmaan hakea kaukaa! Kiitos Mihanna, lahjasi tuli sydämestä.

310018.jpg

Joululahjassani oli käyttöohje:

Jos nälkä kurnii vatsassa, tartu lahjaan nro 1. Ehkä apu löytyy sieltä. Maustamiseen voit käyttää nro 2. Jos haluat makeamman version, käytä lahja nro 3. Mausta se nrolla 4. Jos et jaksa leipoa mutta haluat 3:n tuoksua kotiisi, turvaudu lahjaan nro 5. Aseta se turvallisesti lahjaan nro 6. Jos haluat tietää kuka jouluystäväsi on, avaa nro 7.

Lahja 1 oli aivan ihana itsetehty possunmuotoinen reseptivihkonen täynnä toinen toistaan houkuttelevampia possuohjeita. Mihanna on huomannut, kuka on possunystävä! Maltan tuskin odottaa, että kinkku on syöty. Siitä päästäänkin

Lahjaan nro 2. Se on possumaustetta, ja mukana tuli paistin ohje, jota kokeilen kyllä heti, kun tuo edellä mainittu kinkku on syöty!

Lahja nro 3 oli jättimäinen possupiparimuotti. Lapset odottavat jo seuraavaa piparileivontakertaa malttamattomana. Tähän liittyykin

Lahja 4, joka oli piparimaustetta. Ihana tuoksu! Sitä oli lisää

Lahjassa 5, joka oli kanelintuoksuisia tuikkuja. Tuikut ovat ihania, meillä palaa niitä talvisin kymmeniä!

Lahja 6 on teemaan sopien possunmallinen tuikkualusta.

Ja seiska oli itsetehty joulukortti, allekirjoittajana Mihanna.