Valion ohjeella maukasta keittoa.
1-2 rkl rasvaa
1-2 sipulia
400g porsaan jauhelihaa 6 %
500g bataattia tai porkkanaa
(1tl inkivääriä)
7-12 dl vettä
8 kokonaista maustepippuria
2tl suolaa
2 laakerinlehteä
1tlk (400g) tomaattimurskaa
2dl punaisia linssejä
1prk (2 ½) dl) valio maustettua ruokakermaa 3 juustoa
½ dl persiljaa
Kuullota hienonnetut sipulit. Lisää jauheliha. Ruskista. Lisää bataatti- tai porkkanakuutiot. sekoittele ja kuumenna. Lisää inkivääri, vesi, maustepippuri, suola, laakerilehdet ja tomaattimurska. Huuhdo linssit siivilässä kylmällä, juoksevalla vedellä. Lisää linssit kattilaan. Anna kiehua kannen alla n. 30 min välillä sekoittaen.
Lisää ruokakerma, kuumenna kiehuvaksi. lisää hienonnettu persilja.
Kommentit