No joo. Minä kun hääräilen keittiössä, niin monesti lentelevät sekä astiat, jauhopussit että kananmunat. Tällä kertaa lennätin rieskan lattialle. Olin nääs niin fiksu, että ajattelin siirtää pellin kokoisen rieskan pöydältä toiselle (n. 3 metrin matka) pitäen kiinni pelkästään leivinpaperin reunoista. Tarvitseekohan vielä kertoa, että yllättävää kyllä, paperi repesi.

Itse rieska oli kyllä hyvää, näin rukiin ystävälle, lattiakäynnistä johtuen söin koko rieskan itse. Kuva nyt on mitä on, kun yritin rääpiä ehjimpiä palasia...

910402.jpg

7 dl  rasvatonta piimää

7 dl  ruishiutaleita

1 tl  suolaa

Sekoita ainekset keskenään, kaada leivinpaperin päälle pellille. Paista 250 asteessa n. 20 minuuttia. ÄLÄ HEITÄ LATTIALLE =D