Kaalia ja pekonia (terkkuja vaan Polkkapossulle...). Eipä siitä paljon muuta voi sanoa, hyvää! Ohje on ehkä Pirkan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
1 pkt pekonia (140g)
400 g kevyttä jauhelihaa (vähempikin riittää)
3 porkkanaa viipaleina
2 isoa sipulia silputtuna
n. ½ kg keräkaalia suikaleina
1 l vettä
2 lihaliemikuutiota
0,5 tl inkivääriä (tätä en kyllä maistanut, eli voi laittaa enemmän)
Mustapippuria, grillimaustetta, suolaa...
3 dl tummaa pastaa
Persiljaa
Ruskista silputtu pekoni. Valuta ylimääräinen rasva pois. Lisää jauheliha ja ruskista. Lisää kasvikset, vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä 45 minuuttia. Lisää makaronit ja hauduta kypsäksi. Tarkista maku.
Kommentit