Kaalia ja pekonia (terkkuja vaan Polkkapossulle...). Eipä siitä paljon muuta voi sanoa, hyvää! Ohje on ehkä Pirkan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

589415.jpg

 

1 pkt  pekonia (140g)

400 g  kevyttä jauhelihaa (vähempikin riittää)

3  porkkanaa viipaleina

2  isoa sipulia silputtuna

n. ½ kg  keräkaalia  suikaleina

1 l  vettä

2  lihaliemikuutiota

0,5 tl  inkivääriä (tätä en kyllä maistanut, eli voi laittaa enemmän)

Mustapippuria, grillimaustetta, suolaa...

3 dl  tummaa pastaa

Persiljaa

 

Ruskista silputtu pekoni. Valuta ylimääräinen rasva pois. Lisää jauheliha ja ruskista. Lisää kasvikset, vesi ja mausteet. Hauduta miedolla lämmöllä 45 minuuttia. Lisää makaronit ja hauduta kypsäksi. Tarkista maku.