Halusin saada helposti kaikille maistuvaa ruokaa. Kaapista löytyi tällaisia aineksia, sovelsin tähän aiemmin esittelemääni Kati Napan tyyliä tehdä makaronilaatikko. Hyvää tuli ja kaikille maistui.

273001.jpg

7 dl  tummaa tai täysjyvämakaronia (itse käytin kaikenlaiset pussinloput)

500 g  marinoituja broilerisuikaleita

20 cm  purjoa

1 pss (200 g)  pakastemaissia

1 pss (200 g)  vihreitä pakastepapuja

2 tl  suolaa

3  munaa

1 l  nestettä (tällä kertaa käytin 2,5 dl  kolmen juuston kermaa, 2 dl  vettä ja loput maitoa

Ruskista broilersuikaleet pannulla, lisää purjo mukaan. Lisää vielä pakastevihannekset ja pyörittele hetki, jotta sulavat. Mausta suolalla (ja halutessasi muilla mausteilla. Minulla oli hunajamarinoituja broilerisuikaleita, mutta maku oli silti mieto. Meitä se ei haittaa, emme välitä kovin mausteisesta).

Voitele laakeahko uunivuoka. Levitä siihen makaronit. Lisää broileri-kasvisseos ja sekoittele. Sekoita munat ja neste ja kaada päällimmäiseksi uunivuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa n. 1 tunti.