Törmäsin tähän ideaan Kameleontin päiväkirja-blogissa, jossa sitä sanottiin aivot narikkaan ateriaksi. No, ehkä oli vähän sellainen olo, mutta hyvää tuli kuitenkin. Tein vähän makuja lisäillen.
800 g perunoita tikuiksi paloiteltuna
250 g suikalevihanneksia (pakaste)
1 prk tonnikalaa vedessä
1 prk tonnikalaa öljyssä
1 tl valkosipulijauhetta
2 dl kevyttä kasvisrasvasekoitetta
1 dl rasvatonta maitoa
1 muna
2 tl suolaa (osa yrttisuolaa)
2 tl Provencale -yrttisekoitusta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta
Paloittele perunat, sekoita ne pakastevihannesten joukkoon. Valuta tonnikalat, sekoita kasvisrasvasekoite, maito ja muna keskenään. Sekoita tonnikalat ja mausteet peruna-kasvissekoituksen kanssa ja kippaa uunivuokaan. Valuta munamaito päälle. Ripottele paprikajauhetta vielä päälle. Paista 200 asteessa tunnin verran.
Kommentit