Sarjassamme helppoa kesäruokaa (saa nauttia talvellakin). Melkein hävettää laittaa tämä resepti, kun on tehty tällaisista lähes valmiista aineksista, mutta kun oli hyvää... ja kesähelteellä pitää välillä päästä helpommalla =) Vinkkiä otin Blå Bandin sitruunakastikepakkauksesta.
300 g täysjyväfusillia raakana
1 pss (300 g) pakastelohikuutioita
1 pss pakaste suikalejuureksia
1 sipuli pilkottuna
2 pss Blå Band sitruunakastikeaineksia
1 prk Flora Kevyt ja Paksu
4,5 dl vettä
1 kalaliemikuutio
Ota kala ja pakastevihannekset ajoissa jääkaappiin, että ehtivät vähän sulaa. Sekoita uunivuoassa pasta, lohipalat, kasvikset ja sipuli. Sekoita kylmään veteen ja Floraan sitruunakastikeainekset ja kuumenna koko ajan sekoittaen. Anna liemikuution sulaa joukkoon. Kun liemikuutio on sulanut, kaada kastike vuokaan muiden ainesten päälle. Uuniin 200 astetta ja puolisen tuntia. Nami.
Kommentit