Suosin tummia- ja täysjyväpastoja, joten olen ohittanut tuorepastahyllyt tyystin. Nyt kuitenkin silmäni osuivat täytettyihin tortellineihin ja paketti päätyi kärryihin. Mietin sitten pitkään mitä niistä oikein tekisin. Päädyin soppaan. Ihan hyvää tuli.
Heittelin sekaan vähän mitä kaapissa oli, eli:
3 porkkanaa
noin yhden ison perunan verran bataattia
1 sipuli
puolikas punainen paprika
reilusti purjon vihreää osaa
1 l vettä
1 liemikuutio
1 tl yrttisuolaa
pippurisekoitusta
ketsuppia
1 tlk kidneypapuja
250 g kinkkutäytteisiä tortellineja
persiljaa ja ruohosipulia, basilikaa
Suikaloi kasvikset. Laita ne kiehumaan maustettuun veteen. Keitä n. 8 minuuttia. Lisää pavut, kiehauta. Lisää tortellinit ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan, näissä 3,5 minuuttia. Laita keittoon silputtua persiljaa ja ruohosipulia, mausta halutessasi basilikalla.
Kommentit