En oikein koskaan ole luottanut siihen, että ruoka maistuu lapsille, jos nimi on tämänkaltainen. Mutta tässä se todella piti paikkaansa. Poikakin kehui moneen kertaan miten on hyvää, ja tässä oli sentään
feta-juustoakin (vai miksi sitä nykyään pitäisi kutsuakkaan.) Ohje on Kodin Kuvalehdestä.
400 g kevyttä jauhelihaa
2 porkkanaa
2 tlk (yht 800 g) tomaattimurskaa
2-3 liemikuutiota (käytin yhden liha- ja yhden yrttikuution, sekä 1 tl
yrttisuolaa)
1 dl silputtua persiljaa
500 g perunasipulisekoitusta
100 g fetaa (käytin 3 %)
2,5 dl Flora kevyt ja paksua
Pippurisekoitusta
1 rkl sokeria
Tarvittaessa suolaa
Ruskista jauheliha, raasta porkkanat. Lisää pannulle raaste, tomaattimurska, pippuri, sokeri ja liemikuutiot. Sekoittele hyvin.Tarkista, että on maukasta! Sekoita kaikki ainekset uunivuuassa keskenään. Kypsennä 200 asteessa tunnin verran.
Kommentit