Sain tämän mukavan tunnustuksen Tikolta ja Piipalta. Kiitos!! Sen mukaan blogillani on tarkoitus. Tunnustus lämmitti mieltäni, koska alunperin aloittaessani bloggailua, minulla oli selkeä tavoite ja tarkoitus. Ensinnäkin saada omat reseptit talteen ja toiseksi mahdollisesti antaa vinkkiä muillekkin arjen pyörittäjille.

1484813.jpg.

Sitten se oma tunnustus. Bloggaaminen on ollut tosi kivaa ja antoisaa. Olen saanut paljon kannustavia kommentteja ja jotkin bloginpitäjät ja vakikommentoijat ovat alkaneet tuntua jo lähes ystäviltä.

Tavoitteenani on ollut päivittää Pakkopullaa useamman kerran viikossa. Tämä on kohtuu hyvin onnistunutkin tämän menneen reilun 1,5 vuoden aikana. Ja nyt oikeastaan se tunnustus: viime aikoina intoa ei ole kuitenkaan oikein riittänyt entiseen malliin. Aionkin nyt harventaa tahtia ja lupaan päivityksiä korkeintaan kerran viikossa.

Toivon silti, että täältä löytyy edelleen apua ruuanlaittoon sitä kaipaaville. Ja kommentit ovat edelleen tervetulleita!! Kysymyksiäkin saa esittää vanhaan malliin, mutta vastaus voi vähän valitettavasti viipyä...

Kaikille blogini vierailijoille ja kanssabloggaajille oikein ihanaa ja toivottavasti aurinkoista kevättä!!