Minulla on ollut pussi Sysmän luomu viljapihviainesta kaapissa jo muutaman kuukauden. En tiedä miksi monesti ostan jonkin kokeiltavan ja sitten iskee rimakauhu. Marie oli tehnyt pihvejä porkkanalla höystettynä, niin sain sitten viimein kipinän kokeilla, itse kokeilin kesäkurpitsaisia pihvejä. Täytyy sanoa, että tuote on loistava, suosittelen lämpimästi!! Mies ja tyttökin pitivät, pojalla jälleen kerran iski ennakkoluulo, mutta söi kuitenkin.

477685.jpg

1 pss Sysmän luomu Viljapihviaineksia

3 dl  vettä

1-2 dl kevyttä juustoraastetta (arvaako kukaan mitä käytin)

1 kesäkurpitsa, noin 200 g

1 muna

ripaus suolaa

Turvota viljapihviaineksia vedessä ohjeen mukaan vartti. Pese ja raasta kesäkurpitsa. Sekoita kaikki ainekset sekaisin. Paista lettupannulla pihveiksi. Itse jätin pihvit aika suuriksi, olivat helpompia kääntää. Anna muuten pihvin rauhassa olla pannulla, äläkä hosu kääntämisen kanssa, niin onnistuu vallan mainiosti. Me söimme kinkkukastikkeen ja muusin kanssa (kinkkusoosin ohje on pikkusuolaisissa).