Tämä nyt on tämmöinen mukava arkisoppa. Valmistusta voi nopeuttaa vaihtamalla tuoreet juurekset pakastemalliin. Itse käytin mm. kyssäkaalia, joka on tähän aikaan vuodesta tosi ihanaa. Vinkkiä tähän otin Valiolta, jonka ohjeessa oli käytetty pakastejuureksia.
2 rkl Oivariinia
300 g hunajamarinoituja broilersuikaleita
1 iso sipuli
500 g juuressuikaleita (käytin porkkanaa, palsternakkaa, juuriselleriä, kyssäkaalia ja purjoa)
7-12 dl vettä (maun mukaan, itse käytin 7)
1-2 kanaliemikuutiota (riippuen veden määrästä)
1 pkt nuudeleita (jotain 80 g)
200 g Polar 9% maustamatonta sulatejuustoa
pippuria
persiljaa
Suikaloi kasvikset. Ruskista broilerisuikaleet Oivariinissa. Lisää kasvissuikaleet ja pyörittele muutama minuutti. Lisää joukkoon vesi ja liemikuutiot. Keitä 7-10 minuuttia. Lisää nuudelit ja anna kiehahtaa pari minuuttia. Lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa joukkoon. Joukkoon tuoretta persiljaa.
Kommentit