Olen ihan jäljessä näiden päivityksieni kanssa. Tämän ruuan tein ylijääneestä kukkakaalimuusista jo uudenvuodenaattona, mutta aika rientää.... Joka tapauksessa tuohon kalan kuorrutteeseen sain idean Marielta. Oikein hyvältä maistui, tosin niinhän lohi aina!
Uunilohi:
400 g pakastelohta
suolaa, valkopippuria
1 viipale leipää (itse käytin omatekemää Teresan rouheleipää)
1 muna
loraus maitoa
1 rkl juoksevaa margariinia
tilliä
5 cm sinappia
Laita lohipalat uunivuokaan, suolaa ja pippuroi. Sekoita pikku palasiksi leikattu leipä muiden aineiden kanssa ja levitä lohipaloille. Paista 200 asteessa puolisen tuntia.
Paistettu muusi
tähteeksi jäänyttä pottukukkakaalimuusia, olisikohan ollut puoli litraa?
3 kananmunaa (näitä kannattaa olla aika paljon, muuten palaa hihat)
3 porkkanaa pienenä raasteena
1 tl yrttisuolaa
Sekoita kaikki sekaisin. Paista juoksevassa margariinissa lettupannulla pikkuisia lettusia. Älä käännä ennenkuin lettu on lähdössä yhtenä palana! Jos hihat palaa, lisää munia.
Paistoin lisäksi vähän sipulia.
Kommentit