Pitkästä aikaa makkaraa! Tällä kertaa tein ihanalla tomaattipedillä Yhteishyvän ohjeella. Tuli tosi hyvää, tykkään nimittäin kypsistä tomaateista.

359239.jpg

2 viipaletta vaaleaa leipää  (käytin itsetehtyä Teresan rouheleipää)

1 rkl  öljyä

0,5 dl  parmesaaniraastetta (käytin vaihteeksi Polar 15... ja ainakin desin)

1  valkosipulinkynsi  (käytin jauhetta)

1/4 tl  suolaa  (ei ole ainakaan liikaa)

1/4 tl  mustapippuria  (-"-)

6  tomaattia paloiteltuna

1  kevyt lenkkimakkara

Hienonna leipäviipaleet. Lisää öljy, hieno juustoraaste, valkosipuli, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi. Laita tomaattipalaset uunivuuokaan ja ripottele leipäseos päälle. Kuori makkara ja tee siihen viillot. Nosta tomaattien päälle ja kypsennä 225 asteessa noin 20 minuuttia. Lisänä maistuu vaikkapa muusi, taikka itsetehdyt ranskalaiset.