Minun ei pitänyt tehdä makkararuokaa pitkiin aikoihin. Vaan sitten törmäsin Valion ohjeeseen, sitä oli ihan pakko kokeilla! Tähän olisi alunperin kuulunut sellainen fraichemix pepper & paprika -purkki, mutta kevennys-kustannus-muistisyistä korvasin sen näin. Hyvää tuli!

238330.jpg

12 kpl:

500 g  siskonmakkaroita

200 g  herne-maissi-paprikasekoitusta

2 dl  kevyttä fraichea 5 %

1 tl  paprikajauhetta

pippurisekoitusta

1 dl  persiljasilppua

1 muna

1 tl  yrttisuolaa

Voitele muffinssivuoan syvennykset kevyesti Oivariini 60%:lla. Purista siskonmakkarat kulhoon. Lisää muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Lusikoi seos vuoan syvennyksiin ja paista 200 asteessa n. 25 minuuttia. Maistuu muusin ja vaikka sipuli-tomaatti-fetajuustolisäkkeen kanssa, jonka ohje löytyy kasvisruoista.