Mieheni on lihansyöjä. Hän on ikionnellinen, kun teen näitä leikkeitä. Teen nämä varmaan ihan väärin, mutta ei sillä väliä, koska hyvää tulee!
Porsaan ulkofilettä
sinappia
paprikajauhetta
valkopippuria
1 dl ruiskorppujauhoja (tai tavallisia)
1 rkl suolaa
Ota hyvissä ajoin liha huoneenlämpöön. Leikkaa se noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Poista näkyvä rasva ja kalvot. Nuiji leikkeet kevyesti suuremmiksi. Voitele leikkeet toiselta puolelta hyvin sinapilla (ihan tavallinen käy) ja ripota päälle paprikajauhetta ja valkopippuria. Sekoita keskenään ruiskorppujauhot ja suola ja kääntele leikkeet seoksessa.
Paista 60% Oivariinissa pannulla. Huom! Ruiskorppujauho tekee paistopinnasta noin ruskean, tavallisella tulee vaaleampaa. Lisänä maistuu muusi ja keitetyt kasvikset sekä salaatti.
Kommentit