Halusin kokeilla Sysmän luomu Viljapihviaineksia vähän eri tavalla. En ole myöskään koskaan tehnyt täytettyjä paprikoita. Näin tehtynä kaipaisi paljon enemmän mausteita kuin pihveiksi paistettuna, joten tuohon alla olevaan ohjeeseen voisi lisätä vaikkapa valkosipulia, paprikajauhetta tai jotakin yrttiä. Maistui kyllä näinkin, mutta vähän tujumpaa makua jäin kaipaamaan.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 564079.jpg

Paprikoita

1 pss Sysmän luomu Viljapihviaineksia

3 dl  vettä

1-2 dl kevyttä juustoraastetta (käytin 17 % Ingmantalia)

n. 100 g  kesäkurpitsaa raasteena

1 porkkana raasteena

1 muna

päälle auringonkukansiemeniä ja juustoraastetta

mausteita: suolaa, paprikajauhetta, yrttejä...

Turvota pihviaineksia vedessä vartin verran. Lisää muut aineet. Täytä puhdistetut paprikanpuolikkaat seoksella ja ripota päälle juustoraastetta ja auringonkukansiemeniä. Kypsennä 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia. Samalla valmistuvat helpot ranskalaiset.