Tässä oma versioni kukkakaalisopasta. Mallia otin mestarikustannuksen kortista, mutta muutin vähän omaan makuuni paremmin sopivaksi. Nuo paahdetut kurpitsansiemenet on tosi hyviä! Tätä voi syödä vaikka noiden itsetehtyjen lihapiirakoiden kanssa.
4 annosta
1 kukkakaali n. 400 g
2 jauhoista perunaa
7 dl vettä
1 kanaliemikuutio
(1 tl karria, väriksi lähinnä, voi laittaa vähemmänkin)
100 g ruohosipulituorejuustoa
kurpitsansiemeniä
Huuhtele kukkakaali ja jaa se nupuiksi. Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kukkakaalia ja perunoita karri-kanaliemessä n. 20 min. Soseuta keitto ja lisää siihen tuorejuusto. Paahda kurpitsansiemenet kuivalla teflonpannulla ja koristele niillä keitto.
Kommentit