Sekä mieheni että poikani luulivat tämän olevan lasagnea. Tosi helppoa ja hyvää!

1301512.jpg

Kastike:

400 g  kevyttä jauhelihaa

2 sipulia silppuna

n. 200 g  kesäkurpitsaa raasteena

1 tlk tomaattimurskaa

1 tl  suolaa

1 tl  yrttisuolaa

1 tl  sokeria

2 tl  paprikajauhetta

1 rkl  basilikaa

Lisäksi:

4 Fazerin täysjyvärullarieskaa

2 dl  kevyttä kasvisrasvavalmistetta / ruokakermaa

n. 2 dl  kevyttä, voimakasta juustoraastetta

Valmista kastike: ruskista jauheliha ja sipuli hyvin. Lisää kesäkurpitsa, tomaattimurska ja mausteet. Anna porista, vaikkapa noin 5-10 minuuttia. Sekoita keskenään kasvisrasvasekoite ja juustoraaste.

Täytä rieskat kastikkeella (tämä käy siisteimmin suoraan samassa vuoassa, missä aiot laittaa uuniin) ja rullaa. Kun kaikki rieskat ovat uunivuoassa, valuta päälle tasaisesti juustoseos. Kuumenna 200 asteisessa uunissa puolisen tuntia.

Samalla kypsyvät nuo kuorelliset lohkoperunatkin.