Sain työtoveriltani tämän ohjeen, muutin sitä pikkuisen. Torttu on oikein raikas, siinä on paljon ananasta. Kannattaa kokeilla!

211562.jpg

Pohja:

125 g  margariinia

1 dl  sokeria

1 muna

3 dl  jauhoja  (itse laitoin 1 dl hiivaleipäjauhoja ja 2 dl  vehnäjauhoja)

1 tl  leivinjauhetta

1 tl  vaniljasokeria

Täyte:

2 tlk ananasmurskaa (á 227 g)

1 tlk  maitorahkaa

1 dl  sokeria

2 munaa

2 tl  vaniljasokeria

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet ja lisää seos taikinaan. Taputtele taikina irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

Valuta ananasmurskasta n. 2 dl nestettä pois. Sekoita kaikki aineet keskenään ja kaada täyte pohjan päälle. Paista piirasta 175 asteessa vähän reilut puoli tuntia.