Uudessa Maku-lehdessä oli mielenkiintoinen makkarakastikeohje, jota piti kokeilla, vaikkei edellisestä nakkisoosista olekkaan kulunut vielä tarpeeksi aikaa... Todella helposti ja kätevästi saa maukasta kastiketta. Suosittelen, maistui koko perheelle.

401044.jpg

1 kevytlenkki paloiteltuna

1 iso sipuli silppuna

1 tlk  (500 g)  paseerattua tomaattia

1 lihaliemikuutio

pippurisekoitusta

1 tl  sokeria

2 dl  kevyttä kasvisrasvasekoitetta (ohjeessa oli vain desi, mutta minusta kastike oli liian suolaista, joten hurautin koko purkin)

jos haluat, maun mukaan oreganoa tai basilikaa

itse laitoin vielä turauksen sinappia

Ruskista pannulla makkara- ja sipulipalat. Lisää joukkoon paseerattu tomaatti ja liemikuutio sekä mausteet. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää kasvisrasvasekoite, kuumenna ja tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.