Lueskelin tässä Anna-lehteä, jossa oli Juicen Sari-vaimon haastattelu. Siitä muistui mieleeni oikeastaan ainoa 'henkilökohtaisesti' koskettanut muistoni edesmenneestä runoilijasta. Hän valmisti aikoinaan Teijan keittiössä -ohjelmassa tätä mainiota soppaa. Tuolloin en osannut juurikaan ruokaa laittaa ja tätä syötiin sittemmin USEIN, koska onnistui aina.

Ajattelin, että tämä sopii nyt tähän julkkisruokalinjaan, joka lauantaina alkoi... tosin enempää ei taida nyt olla tulossa! Lisänä söimme näitä.

411350.jpg

4 annosta:

2-3 rkl  kevyttä Oivariinia

1  purjo

10 kpl  perunoita

0,5 l vettä

suolaa

1 prk creme fraichea (voi käyttää ihan Valion 5 %) 

Kuullota purjosuikaleita Oivariinissa (ihana tuoksu!). Lisää kuoritut, paloitellut perunat ja pyörittele muutama minuutti. Lisää vettä, niin että ainekset juuri ja juuri peittyvät, lisää myös suolaa. Keitä kypsäksi. Soseuta ja lisää creme fraiche.