Aivan mainio tuote tämä Hovin Purjo-pekoni tuorejuusto tällaiselle pekoninhimoiselle ja rasvankammoiselle ihmiselle!!

1116912.jpg

1 tl  öljyä

400 g  broilerin jauhelihaa

2  sipulia silppuna

15 cm  purjoa silppuna

1 porkkana suikaleina

5 perunaa suikaleina

½ kyssäkaalia suikaleina

1 kesäkurpitsa suikaleina

8 dl  vettä

2 kanaliemikuutiota

ripaus yrttisuolaa

200 g  Purjo-pekoni tuorejuustoa

Ruskista jauheliha öljytilkassa. Lisää joukkoon sipuli ja purjosilppu ja sekoittele hetkinen. Lisää muut aineet juustoa lukuunottamatta ja keitä kymmenisen minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää sekaan juusto. Sekoita tasaiseksi, älä keitä enää. Tarjoa hyvän ruisleivän kanssa.