Aivan mainio tuote tämä Hovin Purjo-pekoni tuorejuusto tällaiselle pekoninhimoiselle ja rasvankammoiselle ihmiselle!!
1 tl öljyä
400 g broilerin jauhelihaa
2 sipulia silppuna
15 cm purjoa silppuna
1 porkkana suikaleina
5 perunaa suikaleina
½ kyssäkaalia suikaleina
1 kesäkurpitsa suikaleina
8 dl vettä
2 kanaliemikuutiota
ripaus yrttisuolaa
200 g Purjo-pekoni tuorejuustoa
Ruskista jauheliha öljytilkassa. Lisää joukkoon sipuli ja purjosilppu ja sekoittele hetkinen. Lisää muut aineet juustoa lukuunottamatta ja keitä kymmenisen minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä. Lisää sekaan juusto. Sekoita tasaiseksi, älä keitä enää. Tarjoa hyvän ruisleivän kanssa.
Kommentit