Lukijani Leena lähetti sähköpostiini ihanaisen juustokastikkeen ohjeen. Kokeilin soosia vähän keventäen ja se olikin oikein hyvää! Tätä voi syödä grilliruokien lisänä, salaatinkastikkeena, paistetun kalan kera, suolaisen pannarin kanssa, uusien perunoiden kastikkeena…. Kiitos Leena!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

693295.jpg

 

Tässä alkuperäinen ohje ja muutokset suluissa:

 

2 dl  kermaa (käytin kevyttä kasvisrasvavalmistetta

1 pkt  Koskenlaskijaa (käytin levittyvää Polar 9 %)

1 prk  raejuustoa  (käytin rasvatonta)

1 maustekurkku

 

Kuumenna kermaa ja sulata siihen juusto. Älä keitä! Jäähdytä ja sekoita joukkoon raejuusto ja maustekurkku. Anna maustua kylmässä.