Minun piti tehdä pekoni-possukastiketta, mutta kas, unohdin pekonin. Hyvää tuli kuitenkin.

285194.jpg

1 possun sisäfile (ulkofile on itseasiassa parempaa, mutta sisis oli tarjouksessa)

2 sipulia

jauhelihamaustetta, suolaa, pihvimaustetta

2 dl  Keiju 14 % kasvisrasvasekoitetta

n. 2 dl  vettä

1 prk tomaattipyrettä

Ota liha ajoissa huoneenlämpöön. Poista siitä kalvot ja leikkaa se poikittain parin sentin levyisiksi noiseteiksi. Pilko sipuli. Ruskista noisetit hyvin, lisää loppuvaiheessa sipulit joukkoon. Heitä päälle mausteita ja kasvisrasvasekoite. Mittaa kasvisrasvasekoitteen purkilla pari desiä vettä joukkoon. Lisää myös tomaattipyre. Anna hautua puolisen tuntia, tarkasta maku.

Meille possusoosi maistuu aina perunoiden kanssa, ja tietenkin salaatin.