Ensinnäkin Hyvää Ystävänpäivää kaikille!!

Ja sitten se jupina. Paljon valitetaan sitä, että lapset eivät syö kouluruokaa. Mistähän tämä johtuisi. Lähes aina kun kuulee jonkun lapsen VANHEMMAN puhuvan kouluruuasta, se on aivan hirvittävää haukkumista. Minä en voi käsittää sitä! On aivan mielettömän suuri taloudellinen etu ja arki-aamujen käytännön pelastus, että lapsemme saavat koulusssa ilmaisen, ravitsevan aterian, eikä kenenkään tarvitse eväitä värkätä aamulla, tai maksaa kouluruuasta.

Hyvät lasten vanhemmat, kun puhutte kouluruuasta lastenne kanssa, muistakaa, että he oppivat mallista. Itse voin ilolla todeta, että en ole vielä kertaakaan onnistunut tekemään niin hyviä kalapullia ja kalakeittoa, kuin omien lasteni koulussa saamat. Lähes joka päivä kyselen lapsiltani, mitä ruokaa koulussa on ollut ja mitä siitä on tykätty. Lähes aina ruoka on ollut hyvää. Menkää siis itseenne vanhemmat!

Ja sitten ne kiitokset: Suurkiitos siis kaikille kouluruuan parissa työskenteleville ja erityisen lämpimät ystävänpäiväterveiset kaikille muillekkin kouluissa erittäin tärkeää työtä tekeville.

Toivottaa

Anja