Lintu vinkkasi, että muhennetut potut ovat myös hyviä. Sain idean, että muhennoksen voisi tehdä juustokermasta. En viitsinyt kaivaa mitään ohjetta, vaan tuusailin ihan omasta päästä. Oikein hyvää tuli, mutta perunaa olisi saanut olla todella paljon enemmän, joten kippasin MegaMix pakastekasviksia joukkoon. Mutta suosittelen kokeilemaan vaikka tuolla Porkkanamuhennos-ohjeella perunoita!

181662.jpg

Uunikirjolohi:

Mausta kirjolohifilee hyvin, minun suosikkiyhdistelmäni on suola, paprikajauhe, valkopippuri ja tilli.

Perunamuhennosta voi kokeilla vaikka tällä ohjeella, ja tosiaan kermana voi käyttää 3-juuston kermaa.

Vinkki, jos perunamuhennosta jää, siitä saa helposti seuraavaksi päiväksi sosekeiton. Juuri lusikoimme äsken sitä (ja siinä meni muuten loppu tortillavuokakin samaan syssyyn...)