Voittekos kuvitella, että olen tuputtanut teille, rakkaat lukijat, pakkopullaa jo vuoden ajan? Suuret kiitokset kaikille kaikista kommenteista ja ideoista, joita olen saanut, toivon niitä jatkossakin, jotta seuraavaakin synttäriä päästäisiin viettämään.

 

(EDIT: Huomaattekos linkkilistani!!!! Vuosijuhlan kunniaksi päivitin sen!!!! Uskaltakaapas löytää sieltä joku toimimaton linkki...)

 

Tällä kertaa pakkopullani olisi vähän suolaisempaa sorttia. Pitkään on pitänyt kokeilla soijarouheen ja jauhelihan yhdistelmää, jotta saisin rakastamistani lihapullista vähän terveellisempiä. Kyllä tuli hyvää!! Blå Bandin sitruunakastike sopii mielestäni erinomaisesti soijarouhepullien kanssa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

811972.jpg

 

2,5 dl  tummaa soijarouhetta

 

2,5 dl  kanallientä (eli puolikas kuutio)

 

2 dl  rasvatonta maitoa

 

1 pss  sipulikeittoaineksia

 

1 dl  ruiskorppujauhoja

 

3  porkkanaa raastettuna

 

2  kananmunaa

 

1 tl  yrttisuolaa

 

400 g  kevyttä jauhelihaa

 

Turvota soijarouhetta kanaliemessä. Sekoita sen jälkeen kaikki aineet taikinaksi. Taikinan on hyvä antaa levätä ja tasaantua jonkin aikaa, vaikka puolisen tuntia, jääkaapissa. Pyörittele pullia leivinpaperille pellille ja paista 200 asteessa kauniin väriseksi, olisiko ollut sen puoli tuntia. Nautitaan perunoiden ja kastikkeen, taikka perunasoseen kera. Ja tietysti salaattia!