Sain ohjeistusta soijarouheen käyttöön Riikalta (ks. kasvismakaronilaatikon kommentit), kiitos! Kokeilinkin näitä soijapyöryköitä. Olivat oikein hyviä, mutta oikein huusivat kastiketta! Jos et ole ennen soijarouhetta käyttänyt, niin en suosittele tätä ensimmäiseksi kokeiluksi, on sen verran eri makuista kuin liha. Mutta toimisi varmaan erinomaisesti jauhelihan jatkeena.
4 dl soijarouhetta
4 dl kasvislientä
1 prk kermaviiliä/ranskankermaa
1 pss sipulikeittoaineksia
1 dl (ruis) korppujauhoja
1 muna
Turvota soijarouhe kasvisliemessä, sekä sipulikeittoainekset ja korppujauho kermaviilissä. Vartin päästä sekoita nämä keskenään ja lisää muna. Muotoile pyöryköiksi ja paista 200 asteessa 30 minuuttia.
Tarjoilin tällä kertaa vihannespottumuusin kera, mutta toinen satsi menee kyllä kastikkeeseen!
Kommentit