Pirkalla oli mielenkiintoisen kuuloinen porkkana-jauhelihapannariohje. Koska kaupastani löysin vain vihannessosetta, käytin sitä tähän. Eipä olisi uskonut pannarin sisältävän ollenkaan kasviksia. Kokeilkaapa kaikki joilla on vaikeuksia syöttää kasviksia lapsille!
Ohjetta muutin myös käyttämällä vehnäjauhojen sijaan hiivaleipäjauhoja.
500 g porkkana- tai muuta juuressosetta
5 dl rasvatonta maitoa
4 dl hiivaleipäjauhoja
1 tl suolaa
3 munaa
2 rkl öljyä
Sekoita taikinan ainekset ja jätä turpoamaan jauhelihan käsittelyn ajaksi.
400 g vähärasvaista jauhelihaa
1 sipuli
1 tl suolaa
(1 tl meiramia, pippuria)
Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta. Levitä seos uunipannulle leivinpaperin päälle. Kaada paksuhko pannariseos tasaisesti pinnalle ja tasoittele vielä. Kypsennä 225 asteessa noin 25 minuuttia. Tarjoile vaikkapa pakasteherneiden ja saalatin kanssa.
Kommentit