Olin kesäkuussa eräässä keskisuomalaisessa hotellissa työasioissa. Siellä oli lounaalla aivan ihanaa kalaruokaa, juustoista, tomaattista, pehmeän yrttistä seitä! Tässä yritelmä-viritys saada aikaan jotain sellaista. Lähes yhtä hyvää!

850613.jpg

400 g  pakasteseitä

1  purjosipuli silputtuna

n. 200 g  kesäkurpitsaa raasteena

1 pss Knorr-tomaattikeittoaineksia

5 dl  vettä

170 g  kevyttä Mozzarellajuustoa palasina

150 g  katkarapuja

Sulata pakastekala, kuutioi ja laita uunivuokaan (saa olla ihan tilava vuoka). Kuullota pienessä öljytilkassa purjosipulisilppua, lisää kesäkurpitsa ja vesi. Lisää heti tomaattikeittoainekset. Kuumenna ja anna saeta sakeahkoksi kastikkeeksi. Keitä viitisen minuuttia. Sekoita mozzarella kastikkeeseen. Lisää sulatetut ja valutetut katkaravut (jos ravut jättää pois, voisi käyttää vielä 200-400 g seitä enemmän). Kaada kastike vuokaan kalapalojen päälle. Kypsennä 200 asteessa noin 40 minuuttia. Meillä syötiin uusien perunoiden ja salaatin kera.