Pidän paljon keitoista, ja tässä yksi suosikkini. Tämän kanssa voi tarjota vaikka noita broileritaskuja taikka itse tehtyjä lihapiirakoita (löytyvät pikkusuolaiset-kategoriasta, tai ovat ainakin tulossa sinne...)
annos 4:lle
1 tl öljyä
1 sipuli hienonnettuna
1 dl tummaa riisiä
1 tlk tomaattimurskaa soseutettuna
2 tlk vettä
1 kasvisliemikuutio
rouhittua pippurisekoitusta
n. 75 g Koskenlaskija-juustoa
Soseuta tomaattimurska (tähän voisi sopia paseerattu tomaatti, mutta olen tottunut tekemään näin). Kuullota sipulia ja riisiä. Lisää tomaattisose, vesi ja liemikuutio. Keitä kypsäksi riisin keittoajan mukaan, lisää juusto ja hämmentele kunnes juusto on sulanut.
Kommentit