Tämän sopan keittelin kaapista löytyvistä aineksista, kun taas kerran piti äkkiä saada perheelle ruokaa. "Tämä on niin hyvää keittoa, että tätähän syö vaikkei olisi nälkäkään" sanoi mies, kun veteli napaansa toista lautasellista.

300683.jpg

4-5 annosta:

1 purjo

2 tl  Oivariinia 60 %

400 g  broilerin jauhelihaa

1 tl  Oivariinia 60 %

500 g  peruna-sipulisekoitusta

1 kesäkurpitsa, n. 400 g

1 l  vettä

2 kanaliemikuutiota

ripaus yrttisuolaa

200 g  levittyvää Polar -sulatejuustoa 9 %

Kuullota purjoa kattilassa Oivariinissa. Lisää joukkoon peruna-sipulisekoitus, aika pieniksi suikaleiksi pilkottu kesäkurpitsa, vesi ja liemikuutiot. Keitä n. 10 minuuttia. Tällä välin ruskista jauheliha Oivariinissa ja lisää se keiton joukkoon. Keiton kiehuttua tuon kymmenisen minuuttia lisää sekaan juusto. Sekoita tasaiseksi, älä keitä enää. Tarjoa hyvän ruisleivän kanssa.