Mieheni on aika usein arkisin vapaalla ja valjastan hänet ruuan tekoon. Näin kesällä varsinkin se on helppoa, mies kun tykkää grillaamisesta. Hän on kiitettävästi oppinut grillaamaan kaikkea mitä vaan olen "käskenyt". Nämä lohinyytit on tosi helppoja ja hyviä!!

640610.jpg

1 pkt pakastelohta paloina (4 x 100 g)

pätkä purjoa

suolaa, paprikajauhetta, valkopippuria, tilliä

tuorejuustoa (käytin kevyttä ruohosipulia)

Sulata kalapalat. (Itse tein jäisistä paloista aamulla ennen töihin lähtöä jääkaappiin valmiit nyytit, jotka mies grillasi iltapäivällä). Ota neljä foliopalaa. Laita jokaiselle lohipala, suolaa ja mausta se hyvin. Ripottele päälle pilkottua purjoa ja laita jokaiselle palalle 1-2 ruokalusikallista tuorejuustoa. Grillaa kymmenisen minuuttia. (Meillä syötiin grilliperunoiden ja salaatin kanssa).