Pidän kovasti savustetusta pippurimakrillista. En ole kuitenkaan siitä varsinaisesti ruokaa tehnyt, olemme syöneet kylmänä salaatissa ja perunoiden kera. Nyt halusin kokeilla kiusauksen tekemistä ja perheen antama palaute oli huikeaa. Mies sanoi, että tämä oli yksi parhaita kalaruokia mitä hän on syönyt. Lapset pitivät myös kovasti. Tämä on niin naurettavan helppo resepti, että vähän ihan hävettää =D

876850.jpg

200 - 300 g savustettua pippurimakrillia

500 g  peruna-sipulisekoitusta

2,5 dl  kolmen juuston ruokakermaa

Ota makrillista nahka pois ja paloittele. Sekoita ainekset keskenään. Kypsennä 200 asteessa tunnin verran. Itse annoin vielä vetäytyä folion alla kymmenisen minuuttia. Etikkapunajuuret käyvät lisäkkeeksi hirmu hyvin.

Huom. älä laita suolaa ruokaan! Makrilli on suolaista. Jos haluat vähäsuolaisempaa, käytä maustamatonta ruokakermaa. Meillä kun on kaikilla taipumusta migreeniin, suolaista ruokaa on joskus saatava!