Nämä valmiit kasvissoseet on kyllä käteviä! Tämä oli oikein mukava ohje. Ehkä seuraavalla kerralla heitän joukkoon ½-1 desin täysjyvä mannasuurimoita, nestettä oli tässä Valion versiossa hieman liikaa. Riippuu varmaan tuosta soseestakin. Mutta maistui hyvin siis pojallenikin, joka ei kuulu kypsän porkkanan ylimpiin ystäviin.
noin 6 annosta
1000 g porkkanasosetta
400 g kevyttä jauhelihaa
1 sipuli silputtuna
1 tl suolaa
jauhettua mustapippuria
½ dl korppujauhoja
1 prk kolmen juuston kermaa
Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta. Sekoita seos ja porkkanasose, korppujauhot ja kerma. Tarkista maku. Kaada kevyesti voideltuun vuokaan ja kypsennä 175 asteessa tunnin verran.
sunnuntai, 11. tammikuu 2009
Kommentit