Tähän ruokaan otin vinkkiä monestakin ohjeesta. Meillä tykättiin kovasti.
2 dl täysjyvä- tai tummaa riisiä (keitä kanaliemessä kypsäksi)
n. 400 g hunajamarinoituja broilerin suikaleita tai filepihvejä
2 pss pakastevihanneksia (mitä vaan sorttia, yhteensä n. 500 g)
1 prk rasvatonta raejuustoa
1 tl yrttisuolaa
tilkka öljyä
1-2 sipulia silppuna
1 prk tomaattimurskaa
1 tl yrttisuolaa
100 g kevyttä tuorejuustoa, esim. ruohosipuli
Sulata kasvikset esim. mikrossa. Sekoita raejuusto ja 1 tl yrttisuolaa niiden joukkoon. Ruskista broilerit. Levitä uunivuokaan kypsät riisit ja broilerit. Lisää päälle kasvis-raejuustoseos. Kuullota sipulisilppua öljyssä. Lisää tomaattimurska ja suola. Anna kiehua muutama minuutti. Lisää joukkoon tuorejuusto, anna sulaa, älä keitä. Kaada kastike päällimmäiseksi ja kypsennä 200 asteessa puolisen tuntia. Päälle tuoretta persiljaa. Lisäksi tietenkin salaattia.
Kommentit