Uudessa Yhteishyvässä oli todella helppo ja hyvä pippurikastikkeen ohje. Tulos oli ihanan kermainen jopa näillä suosimillani kasvisrasva ja kevyttuotteilla. Sopii varmasti erinomaisesti myös erilaisille pihveille.
Tämä ei sitten liity mitenkään tähän, mutta meillä oli tänään aamulla 18 astetta pakkasta!
Broilerin filerulla on siis ihan valmiina kaupasta ostettu ja uunissa paistettu.
Pippurikastike:
2 dl vettä
0,5 liemikuutio
2 rkl maissitärkkelysjauhoja (esim. Maizena)
2 dl kevyttä kasvisrasvasekoitetta 7%
200 g pippurituorejuustoa (Itse laitoin vain 100 g, kun en pidä kovin tulisesta)
Kuumenna vesi ja liemikuutio. Sekoita maissitärkkelys kasvisrasvasekoitteen joukkoon ja lisää kattilaan hyvin sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Sekoita lopuksi joukkoon pippurituorejuusto. Lisää halutessasi viher- ja rosepippureita joukkoon.
Kommentit