Pirkan sivuilta löysin Homburgin kalan ohjeen. Tein vähän säveltäen, lisäsin joukkoon perunaa. Hauki on muuten ihana kala, mutta ruodot vähän haittaavat. Onneksi ne on niin isoja, että kohtuu helposti saa nyittyä pois. Seistä tulisi tietysti ruodotonta. Keitetyistä perunoista tulee ihanan pehmeitä tällä tavalla.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
11 kpl keitettyjä perunoita
1 haukifile (n. 300 g)
1 tl suolaa
Valkopippuria
2 rkl juoksevaa margariinia
1 keltuainen
2-3 dl kevyttä Ingmantal-juustoraastetta
0,5 dl ruiskorppujauhoja
2 dl kevyttä kasvisrasvasekoitetta
Tilliä
Kuori ja viipaloi perunat noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Levitä ne uunivuokaan ohueksi kerrokseksi. Mausta haukifile suolalla ja valkopippurilla ja laita se perunoiden päälle. Sekoita margariini ja keltuainen. Voitele kala ja perunat seoksella. Ripottele korppujauhot päälle ja peitä koko komeus juustoraasteella. Lykkää uuniin 200 asteeseen noin 20-30 minuutiksi. Lisäksi keitettyjä kasviksia.
Kommentit